Christmas Match-3

Christmas Match-3
START SPILLET
GRATIS SPIL / MATCH-3 / Christmas Match-3
  • DEL

Christmas Match-3 - Hyggeligt julespil

Christmas Match-3 er et simpelt, men alligevel et beroligende spil, spillet handler om at danne ens symboler. For dem der elsker at løse gåder og elsker at spille mange små spil, der handler om at matche par, er dette spil lige et Match-3 spil for dem.

Du skal matche de ens ikoner. Når der er mindst tre på stribe eller kolonne, får du point. Du vil se en statuslinje til venstre for dig. Uret tikker og dine træk optælles. Du får ekstra tid, når du kommer længere, og du modtager også point når du lukkes med at matche symbolerne. Tallene og din score vises foran dig. Der er flere levels i dette spil. Jo længere du kommer i spillet, jo mere opslugende bliver det. 

Juletemaet i dette spil er virkelig hyggeligt og behageligt. De dekorative julebilleder i spillet vil fange din opmærksomhed og få dig til at føle dig glad og festlig tilpas. De smukke bjerge dækket af hvid sne og de rå bjergkæder minder dig om nordpolen. Julemanden og hele hans team arbejder hele året med at lave julegaver til børn. Sneen er også et symbol på julen.

Desuden er de ikoniske julebilleder meget tiltalende. Som juleklokker, juleslik pakket ind i røde sløjfer, bamsegaver som børn kan lide, og sidst men ikke mindst, alferne iført grønt tøj og hatte.

Kom i rigtig julestemning

Vil du føle festlighederne? Kulden? Så skal du spille dette spil og sætte dig ned og begynde at matche. Tryk og flyt for at matche klokker og slik, bamser og alfer. Når du har matchet en kombination, skal du lede efter andre kombinationer, der kan matches. Der gives bonustider og point, hvis du kan matche flere kombinationer i ét træk.

Dette spil er også en god hjerneøvelse. Det kan fjerne din stress og hjælper dig med at stimulere dine hjerneceller. Med andre ord er temaet i kombination med puslespillet en total gave af glæde.

Spillet er enkelt og brugervenligt. Tryk på skærmen, træk og slip blokken for at få en høj score. Derefter spiller du videre og danner parrene.

Spillet kan også spilles på både PC- og mobilenheder. Grafikken er charmerende sammen med den passende cool musik i baggrunden.

Nyd spillet! Hold øje med tiden! Og glem ikke at få en høj score.

Læs mere
Læs mindre