Clicky

Online Gratis Defense Spil – Beskyt dine dyrebare base!

Ofte er det stærkeste angreb det bedste forsvar, og denne liste over Defense Spil er ingen undtagelse. Hvis du vil vinde et Gratis Defense spil, skal du bruge en strategi for at beskytte, hvad du har på din skærm. Det kan være et slot, en landsby eller andre ting og områder du vil beskytte imod en kommende fjende. Således kræver Defense Spil, især Tower Defense spil, at du deltager i kampen i første linje for at forsvare din ejendom.

Det kan f.eks være forskellige enheder, såsom tårne der er placeret langs siderne af vejen, der fører til din landsby, til dit slot eller din base. Her vil fjenden møde dig og det er nu du skal angribe og dermed forsvare dit område/ ejendom på bedste vis.

 

De Bedste Gratis Defense Spil hos BOOM

 

Fantastiske gratis Tower Defense spil hos BOOM!

Der findes flere forskellige typer Tower Defense spil, hver med deres eget tema og opgraderingsmuligheder. Hvert niveau kræver, at du omhyggeligt styrer dine ressourcer og opgraderer dine tårne, så de er i stand til at modstå de trusler, du står over for.

Skal du f.eks kæmpe mod horder af monstre eller zombier der ødelægger din ejendom, så bliver du jo nødt til at reparere, hvad fjenden allerede har ødelagt og prøve at samle nok point til at forbedre dine chancer for at overleve og bekæmpe den indtrængende fjende. Du kan ofte tilkalde ekstra mandskab for at hjælpe dig med at ødelægge fjendens angrebsbølger, eller du kan bygge mure og fælder for at blokere fjendens vej til din base.

 

Populære genstande til Defense Spil

Hvorfor Tower Defense Games vinder kæmpe popularitet?

Spillerens evne til strategisk at placere, bygge eller på anden måde spærre vejen for  angribende fjender adskiller Tower Defense spil fra andre base Defense spil. I modsætning til basen er spillerens hovedperson i et Tower Defense spil ofte uovervindelig, da det primære mål er at holde basen i live snarere end at spille.

Mange moderne Tower Defense spil er skiftet fra realtid til et spil, hvor spillere gang på gang gennemgår en fast række af tiltag, nemlig at bygge, at forsvare, at reparere og at fejre sejren.
I mange spil trænger fjenden sig igennem en labyrint, sĂĄsom Flash Element Tower Defense. Her kan du som spiller strategisk placere “tĂĄrne” for effektivitet at holde fjenden ude.

Nogle Defense spil giver ogsĂĄ spillerne mulighed for at ændre tĂĄrnenes angrebsstrategi for at forsvare sig. I sĂĄdanne spil spænder graden af ​​spillerens kontrol fra spil, hvor spilleren styrer en enhed inden for spilmiljøet til spil, hvor spilleren overhovedet ikke har direkte kontrol over enheder eller endda slet ingen kontrol har over selve spillet. Det er en populær tendens i Tower Defense spil at have “luft” -enheder, der rejser over tĂĄrnene direkte til slutdestinationen, snarere end at skulle rejse gennem labyrintens ulogiske veje. Nogle Tower Defense spil, gør det muligt for spillere at sende fjender til deres modstanders spilomrĂĄde eller deres kontrollerede omrĂĄder pĂĄ et fælles spilleomrĂĄde. Tower wars er et andet navn for disse typer spil.

 

Tjek de fantastiske funktioner i Defense Games hos BOOM !!

Kernekonceptet i disse forsvarsspil er, at spilleren placerer forhindringer, der kan skade eller dræbe fjendtlige angribere. Reparation af forhindringer, opgradering af forhindringer er alle færdigheder, der er afgørende for overlevelsen i et forsvarsspil.

Forsvar er nemlig den bedste form for angreb.

SĂĄ tjek alle Defense spil lige her hos BOOM!