Zombie Uprising

Zombie Uprising
START SPILLET
GRATIS SPIL / KAMPSPIL / Zombie Uprising
  • DEL

Zombie Uprising - "Dræb dem og scor!"

Alt er gået galt. Byen er fyldt med monstre og zombier.

Nogle eksperimenter gik galt, og nu er verden i fare. Zombier og monstre løber rundt og ødelægger alt der kommer i vejen for dem. De har et nyt mål i sigte, det er din by !!

De er på vej mod din by, og de vil ødelægge den. De kommer med fuld fart og stopper ikke, før de lykkes med deres mission. Denne klassiker er lavet til spil på computer gratis og har meget fed og intens grafik. Grafikken og musikken giver dig den perfekte oplevelse af en zombie invasion. På grund af den synlige vold og blod kan dette spil dog være upassende for mindre børn. Du kan ikke stoppe zombierne for evigt, men du skal holde dem væk så længe som muligt. Så gør dig klar til at redde din by og vær en helt. Dette er din chance for at blive en helt.

RED DIN BY!

Sådan spiller du:

Dette spil er ligetil og let at spille. Det er ikke svært at navigere i spillet.

Du har udsigt til indgangen til byen. Der er en vej i midten omgivet af græs. Dette bliver meget snart en dødsscene. Forskellige zombier og monstre vil fortsætte med at komme; du er nødt til at dræbe dem for at stoppe dem. For at dræbe dem skal du bare slå dem ved at swipe ned oppe fra.

Dette er ikke et niveaubaseret spil. I stedet er det et uendeligt spil; dit mål er at forhindre zombieinvasionen så længe som muligt.

Zombier kommer løbende fra toppen af skærmen og de fortsætter mod bunden. Du bliver nødt til at dræbe dem, inden de når til bunden. Hvis en zombie passerer uden at blive dræbt, er spillet ikke ovre med det samme. Du mister bare et liv. Du har tre liv til rådighed. Når du har mistet alle tre, er spillet desvæære slut.

Livene kan gendannes under spillet. Derudover indeholder nogle af zombierne bonusser som udløses når du smadrer dem; Brug dem til at få ekstra liv.

Målet med spillet:

Når du fortsætter spillet og dræber zombier, samler du point. Disse point er i sidste ende, hvad der bestemmer din score: jo flere point, jo højere er din score. Så sørg for at dræbe så mange monstre og zombier som muligt, hvis du vil have en høj rekord. Så er tiden, det eneste, der er vigtigt. Så hold din position, så længe du kan, og dræb hver eneste zombie, du ser!

Læs mere
Læs mindre