Tiny Crash Fighters

Tiny Crash Fighters
START SPILLET
GRATIS SPIL / KAMPSPIL / Tiny Crash Fighters
  • DEL

Tiny Crash Fighters - Skab dine egne ultimative Fightere!

Gør dig klar til det mest episke gratis online bot battle-spil nogensinde! I Tiny Crash Fighters skal du skabe og tilpasse din egen fighterbot og få den til at kæmpe mod andre bots.

Du kan låse op og vælge mellem seje og dødbringende våben, som motorsave, boremaskiner, missiler og maskingeværer osv. Dette vidunderlige spil er ikke kun sjovt, men det er også fyldt med action. Skab den mest dødbringende fighter bot og dominere dem alle!

Spil kontrol

Kampflyene vil fungere automatisk. Alt du skal gøre er at tilpasse den. Hvis du er en mobil gamer, skal du trykke på pileknappen for at bladre mellem forskellige former af botten. Klik og træk våbnene på toppen af dækkene fra bunden og sæt dem på din bot. Og hvis du er en PC-gamer, kan du spille ved hjælp af musen for at bladre mellem formerne eller indlæse botten med våben.

Hvordan spiller jeg - Tiny Crash Fighters

Dit mål er at skabe den ultimative fighterbot, som ingen andre bots kan ødelægge. Tilpas din bot med forskellige former på kroppen og forskellige størrelse dæk, og vælg mellem mange forskellige seje våben.

De forskellige våben har forskellige skadesniveauer. Du skal låse op for våbnene og dækkene ved at bruge guld, og du kan tjene guldet ved at vinde kampe.

Der er to kampmodes, som du kan spille i. Du kan spille "quick fight" og teste din bot mod CPU'en, eller du kan spille "versus" for at spille mod andre spillere.

I kamp vil robotterne kæmpe på egen hånd. Hvis de på en eller anden måde sidder fast, vil to gigantiske snurrende klinger komme fra siden og ødelægge den første fighter, som de rører ved. Dækkenes form og størrelse betyder virkelig noget i dette spil, så vælg dem med omhu.

Læs mere
Læs mindre