Christmas Balloons

Christmas Balloons
START SPILLET
GRATIS SPIL / BUBBLE SHOOTER / Christmas Balloons
  • DEL

Christmas Balloons  - Spæng ballonerne!

Christmas Balloons er et simpelt, farverigt, sjovt og gribende gratis spil til børn.

Formålet er at sprænge ballonerne så hurtigt som muligt og få en høj score. Der er balloner i forskellige farver såsom grøn, orange, rød, gul og lilla. Du kan trykke med din mus eller touch-skærm for at sprænge alle ballonerne med undtagelse af den røde.

Vær opmærksom på den røde ballon. Du har tre liv. Hvis du rammer den røde ballon tre gange i træk i et spil, er spillet slut. Så spring ballonerne så hurtigt som muligt for at nå en høj score, men vær forsigtig med de røde. At klikke på de røde balloner reducerer ikke dine point, men det tæller heller ikke. Så hav kontrol, vær skarp omkring de røde balloner og kom i gang med at sprænge balloner. 

Hastigheden på ballonerne vil øges en smule jo længere du kommer i spillet og det samme gælder tallene. Vær opmærksom på de propfyldte ballonklynger, for der kan gemme sig en rød bagved eller indeni. Husk at du ikke skal lade nogen balloner passere dig udover de røde balloner.

Spil hurtigt, men spil forsigtigt. Jo længere du når, jo mere interessant bliver spillet. Ballonernes karikaturer, deres forskellige ansigtsudtryk og farverne er værd at kigge på. Handlingen i spillet er også lavet på baggrund af en del research omkring nordpolens fantasihistorier. Husets form repræsenterer de fjerne områder, hvor livet er øde, og alt er så koldt og hvidt. Dette er også juletemaets funktion.

Juletemaet og handlingen i spillet vil virkelig gøre dig glad. Du finder nordpolen bag dig. Det frysende hav ligger også bag dig og på land kan man se en iglo, som er med til at gøre miljøet endnu mere hyggeligt.

Ballonerne smiler også til dig iført julemandens rød-hvide hat, og dette vil være med til at løfte dit humør. Blonder og juleklokker der hænger rundt omkring samt den dekorative grafik er beroligende at kigge på. Tallene på de balloner, du rammer, vises efter spillet er slut.

Du kan spille på både PC og mobil.

Så gør dig klar til at sprænge nogle balloner!

Læs mere
Læs mindre