Super Sugar Hallucination

Super Sugar Hallucination
START SPILLET
GRATIS SPIL / BUBBLE SHOOTER / Super Sugar Hallucination
  • DEL

Super Sugar Hallucination

Træd ind i den slikfyldte verden af Super Sugar Hallucination! Det er helt gratis at spille, og med farverige grafik, fængende musik og genialt gameplay, er det et perfekt spil for slikelskere i alle aldre.

Spillet har flere niveau af udfordringer. Du skal bruge dit hoppende slik til at ramme andre slik og sprænge boblen for at fange det indespærrede slik. Så deltag i dag og gør dig klar til at opleve spændende kampe med søde belønninger!

Spilkontrol

På en smartphone skal du holde på platformen og trække den og få den til at bevæge sig til venstre og højre.

På en PC skal du bruge venstre og højre piletast på dit tastatur til at flytte platformen. Du kan også bruge musen og flytte platformen ved at klikke og trække den.

Hvordan spiller jeg - Super Sugar Hallucination

Dit mål er at knuse bolsjerne og sprænge boblen for at fange det indfangede slik. Når du rammer og popper boblen, vil slik falde ned. Hvis der er slik nedenunder, vil de sidde fast i dem, og du bliver nødt til at knuse dem og fange slik.

Hvis du er i stand til at fange slik vil du gå videre til næste niveau. Hvis noget af dit slik falder ned, vil niveauet slutte. Du får 3 liv på hvert niveau. Hvis det hoppende slik falder ned, eller hvis du ikke kan ramme det med platformen, mister du et liv.

Læs mere
Læs mindre