Smiles

Smiles
START SPILLET
  • DEL

Smiles - "Rør dem forsigtigt!"

Vær hurtig!

Smileyer dukker op alle steder! De kommer også regnende. Så kom i gang og skaf alle de smileys, du kan.

Dette er et afslappet klik-spil. Smileys bliver ved med at dukke op på skærmen, og du skal klikke på så mange af dem som muligt.

Dette er et sjovt spil, som både børn og voksne kan spille. Spillet er baseret på en børnevenlig dynamik. Spillets tema er meget farverigt og elementerne er sjove. Soundtracket og spillydene passer til spillet og er beroligende. Efter at have spillet dette spil vil du føle dig rolig og afslappet. Alle de forskellige, farvede smileys vil gøre dig glad i låget :)

Uanset om du sidder i et kedeligt møde, metroen eller bare keder dig generelt, så er dette spil det perfekte tidsfordriv for dig.

Sådan spiller du:

Dette touch baserede spil er meget let at gå til. Flere smileys vil vises på din skærm på samme tid, og du skal nu trykke på så mange af dem som muligt. Når spillet starter, vises forskellige smileys for dig på tilfældige steder. Men der er et lille twist, for smileyerne bliver ikke på deres plads. I stedet vil smileyerne kun være der i et brøkdel af et sekund, hvorefter de falder ned fra skærmen.

Den udfordrende faktor i spillet er, at smileyerne falder meget hurtigt. Og når du prøver et spil gratis online r, vil nogle uartige, røde smileys dukke tilfældigt op blandt de andre smileys. Og hvis du rører ved de røde smileyer, mister du ét point. Så du skal klikke på alle de forskellige smileys, men undgå de røde.

Dette spil kan fremstå let, men jo mere du spiller, jo mere rodet bliver det. For eksempel vil der vises rigtig mange smileys på skærmen, og det vil være meget svært for dig at undgå de irriterende røde smileys.

Målet med spillet: 

Dit mål i spillet er at samle så mange point som muligt. Hvis du trykker på de rigtige smileys, får du point. Nederst er der en linje, som viser dig detaljerne for alle de smileys du har klikket på. Den viser dig alle de forskellige smileys, og hvor mange gange du har klikket på hver. Den fortæller dig også, hvor mange gange du har klikket på en forkert smiley. Der er ingen timer, og du kan fortsætte med at spille spillet så længe du har liv tilbage. Hvis du for eksempel trykker på den røde smiley, mister du et liv.

Spil dette sjove og søde spil her og nu.

Læs mere
Læs mindre