Clicky

Gratis Spil / Halloween / Halloween Memory

Halloween Memory

  • Del
  • Loading
Halloween Memory
Halloween Memory
Start Spillet

Andre spil vi kan anbefale

Halloween Memory

Halloween Memory er et fantastisk og sjovt hukommelsesspil, der hjælper dig med at teste din hukommelse og forbedrer den på samme tid. Halloween-temaet vil også fange dit blik med det samme.

Det er et spændende kortspil, der handler om at finde par. Du skal matche alle de identiske kort med det samme billede eller samme indhold, inden tiden løber ud.

Hvis du ikke matcher de identiske kort, inden tiden løber ud, skal du starte forfra. Derfor skal du prøve at matche alle kortene så hurtigt som muligt og sørge for at gøre det indenfor tidsgrænsen.

Oplevelsen vil være meget engagerende, og det vil hjælpe dig med at træne din hukommelse ved hjælp af hjernetræning. Desuden er det grafiske indhold i dette spil fremragende, så du kan have det sjovt, mens du spiller spillet. Der skabes et mystisk og uhyggeligt Halloween-miljø i spillet, hvilket gør det ekstra interessant.

Spillet har 14 levels i alt og hvert level bliver meget sværere, hver gang du når til det næste level. 

Du starter med seks kort og derefter stiger antallet af kort og tidsgrænsen øges. Folk der er entusiastiske omkring hukommelsesspil vil finde det underholdende og også produktivt for deres hjernetræning.

Nyd spillet!

Læs mere
Læs mindre
Share us
Rate game
popcorn-boom Game walkthrough video