Rabbit Punch

Rabbit Punch
START SPILLET
GRATIS SPIL / 2 PLAYER / Rabbit Punch
  • DEL

Rabbit Punch - Slå den sjove kanin!

Rabbit Punch er et gratis online spil, hvor du skal slå kaninen, der kommer frem fra en magisk hat, så mange gange som muligt.

Dette spil kræver, at spillerne fokuserer, fordi du skal ramme kaninen før din modstander. Det nemme gameplay og de farverige, søde og sjove animationer vil holde dig underholdt i mange timer. Den bedste del af dette spil er, at det har 2 spiller mode. Så udfordrer dine venner i dette sjove slagspil i dag!

Spil kontrol - Rabbit Punch

Rabbit Punch har simpel kontrol. For at slå kaninen skal mobilspillere trykke på deres skærm for at slå kaninen. For at slå fra deres retning skal spilleren til venstre trykke til venstre, og spilleren til højre skal trykke på højre side af skærmen. For at gøre det samme skal PC-spillere bruge venstre og højre piletast. Du kan også slå med din computermus.

Hvordan spiller jeg - Rabbit Punch

Dit mål er at slå kaninen, før din modstander slår den, og score flest point. Det betyder, at du skal være ekstrem hurtig med dine hænder. Men du skal også passe på, for der vil også dukke en op fra den magiske hat. Hvis du rammer ham, vil du få minus point. Nogle gange vil en lang kanin dukke op, og du skal hurtigt slå den for at få alle point.

Læs mere
Læs mindre