Sahara Invasion

Sahara Invasion
START SPILLET
GRATIS SPIL / ARKADE / Sahara Invasion
  • DEL

Sahara Invasion - En ørkenfortælling

Er du klar til at opleve et kampvognsslag?

Sahara Invasion fører dig ind i et klassisk arkade kampvognsslag. Du kan opnå sejren som en af de fire karakterer; hvis du vil holde det roligt og simpelt, så vælg den rolige gruppe; eller du kan gå helt amok med våbnene og sprænge dem alle sammen i luften. Spillet tillader en multiplayer-funktion, hvor du kan spille i standard 120-polygoner, eller du kan designe dine helt egne 990-slagmarker for at spice dit online spil op. Den eneste vej frem er at angribe og ødelægge fjendens pansrede køretøjer, mine herrer! Men at forsvare din egen base er lige så vigtigt, da et fatalt angreb på din base vil føre til nederlag og ødelægge alle dine fremskridt.

I spillet handler det ikke kun om at ødelægge fjendens køretøjer, du vil nemlig også støde på mindre fjender på din vej; tro os, det er ikke barnemad at overleve dem. Alle succesfulde kompagnier vil blive tildelt medaljer, og de mønter du opsamler under kampe, vil blive opbevaret og gemt til senere brug.

Husk at gemme de belønninger, du støder på under kampe; de kan hjælpe dig med at opgradere og dermed angribe mere voldsomt. Din fjende er stærkere end nogensinde før. Bliv ikke i fjendens land, brug i stedet terrænet til din fordel og som camouflage for at gennemføre et effektivt angreb. Udvikle en dødsens farlig strategi og opnå din sejr.

Læs mere
Læs mindre