Fruit Snake

Fruit Snake
START SPILLET
GRATIS SPIL / ARKADE / Fruit Snake
  • DEL

Fruit Snake - "Fang de frugter"

Kan du huske det klassiske snake spil? I dette gode online spil genopfrisker vi det gamle simple mobiltelefon spil på en ny måde. Denne slange blev lige endnu mere cool, nu bevæger han sig ikke kun til venstre eller højre, men han kan også tage jævne sving og kan vende rundt, hvis han har brug for det, så hvis du vil vinde i dette spil, skal du også blive cool som ham.

Dette er en actionspækket version af The Snake, hvor du styrer en slange, der spiser forskellige frugter, og da han bliver ved med at spise, bliver halen også ved med at vokse sig længere. Du kan spise en masse forskellige frugter såsom æbler, bananer, vandmeloner og kirsebær. Din voksende hale vil være en udfordring for dig, da det vil gøre det vanskeligt for dig at bevæge dig rundt på kortet, uden at den kommer i vejen for dig. Hvis du ved et uheld kommer til at løbe over din egen hale, så vil det skade dig, og du vil miste et liv; du har i alt tre liv for hvert spil.

Det andet twist i spillet er timeren, som bliver ved med at tage tid, mens du spiller, og hvis tiden løber ud, taber du automatisk; der er ingen mening i at tælle dine liv. Men når du spiser frugterne, får du ekstra tid, og spillet fortsætter. 

Så pointen med spillet er at spise frugterne for at holde timeren kørende. Vær forsigtig med din lange hale. Du vil elske dette spil på grund af dets enkelhed og afslappethed; der er ingen komplekse styringer eller unødvendige knapper. Bed dine forældre og søskende om at spille spillet med dig; det bedste ved dette spil er, at alle kan spille det. Det er et ligetil spil, som bare er til for at underholde dig; Bliv ved med at spille og øve dig, indtil du får en høj score!

Læs mere
Læs mindre