Brick Out

Brick Out
START SPILLET
GRATIS SPIL / ARKADE / Brick Out
  • DEL

Brick Out - "Den klassiske murstensknuser"

Men der er noget endnu bedre til dig; dette sjove spil online er ikke blot en almindelig murstensknuser, det er også et klassisk spil med et moderne twist. Men der er noget endnu bedre til dig; dette spil er ikke blot en almindelig murstensknuser, det er også et klassisk spil med et moderne twist.

Det grundlæggende i dette klassiske spil er det samme, som det har været i årevis; du skal kontrollere et bræt i bevægelse, der vil skyde bolden af sted. Denne bold vil derefter ramme en mursten og smadre den. Dette efterlader et tomrum, hvor murstenen var, hvilket giver plads til bolden, når den kommer igen efter at have ramt affyringsbrættet endnu en gang. Brættet rammer altid bolden fra en anden vinkel, og den vinkel bestemmer i hvilken retning bolden nu skal gå, samt hvilken mursten den skal knuse.

Dette er et forbedret spil med unik spildynamik, der gør spillet endnu mere gribende og opslugende. Mens du spiller spillet, vil murstenenes former og design ændre sig og blive mere og mere komplekse og udfordrende. Det bedste ved det hele er de spændende nye elementer i spillet. Nogle af murstenene indeholder specielle genstande i sig. Disse genstande falder ned, når de bliver ramt med bolden og giver dig forskellige overraskelser. Du vil se flammende bolde og dobbeltbolde for at gøre dette tidløse klassiske spil til en fremragende moderne spiloplevelse med aktivt engagement og masser af dynamik.

Dermed vil der ikke bare være den almindelige "ping-pong" på bolden. Der vil også være pistoler på brættet, der skyder små kugler af sted for at hjælpe bolden. På samme tid er der flyvende ildkugler, som yderligere hjælper med at smadre murstenene. Der vil være flere bolde på himlen, og du vil blive forvirret over, hvilke bolde du skal ramme, og hvilke du skal lade være. Med alt dette bliver spillet mere udfordrende og komplekst, og for at hjælpe dig igennem det hele vil du have tre liv. Hvert liv forsvinder, hvis du misser den indgående bold og ikke formår at slå den væk mod murstenene.

Så få fat i dette spil med det samme og genoplev din barndom ved at smadre alle murstenene. 

Læs mere
Læs mindre