Kingdom Wars

Kingdom Wars
START SPILLET
GRATIS SPIL / BRÆTSPIL / Kingdom Wars
  • DEL

Kingdom Wars - Bliv den rigeste mand i kongeriget!

Er du klar til at erobre verden? Dette gratis spil Kingdom Wars vil tage dig med på et episk eventyr!

Kast terningerne, og flyt din figur for at købe dit eget land. Læg en strategi og saml told fra andre spillere for at dominere kongeriget. Gør dig klar til et spændende spil med strategi og konkurrence med Kingdom Wars!

Spillets kontrol

Kingdom Wars har meget nem styring. På en smartphone skal du trykke på knappen Kast terningerne for at starte spillet. Din figur vil foretage det første træk. Når du er faldet på gratis jord, kan du trykke på knappen "køb jord" for at købe jord, eller du kan sælge den. Derefter skal du trykke på knappen "End turn" for at afslutte din tur, hvorefter det er en anden spillers tur.

På en PC skal du bruge musen til at klikke på disse knapper og spille spillet på samme måde.

Hvordan spiller man - Kingdom Wars

Dit hovedmål er at købe jord for at forblive på toppen. Når andre spillere lander på din jord, skal de betale dig told. Du skal gøre det samme, når du lander på deres land.

Hvis du køber 3 lande, der ligger ved siden af hinanden, kan du bygge huse på disse lande, og spillerne skal betale mere told, hvis de falder på dem. Spillet slutter, hvis du løber tør for penge, så sørg for at tjene penge for at blive i spillet og slutte i toppen af kongeriget!

Læs mere
Læs mindre