Math Game For Kids

Math Game For Kids
START SPILLET
GRATIS SPIL / MATEMATIK / Math Game For Kids
  • DEL

Math Game For Kids - "Matematik, læring er sjovt!"

Matematik er ikke alles favorit, nogle synes at der er kedeligt og uinteressant. Årsagen til at nogle hader matematik er ofte opstået helt i starten af skoletiden hvor matematik læreren ikke har formået at gøre faget spændende, så det er helt afgørende at skabe en interesse fra en helt ung alder.

Dette spil gør det sjovt at blive bedre til matematik. På denne måde lærer du, mens du spiller og det er vi vilde med.

Så vær klar, saml dine venner og spil sammen med dem, og forbedre din score i spillet og i klasseværelset.

Da spillet er lavet til børn, er grafikken i spillet børnevenlig og farverig. Det gør spillet mere opslugende for børn. Når du løser en gåde, afspilles en unik lydeffekt, der giver dig en god følelse af, at have oplevet noget rart.

Sådan spiller du:

Setuppet i spillet er let og ligetil. Når du starter spillet, ser du nogle grundlæggende matematik opgaver på skærmen foran dig. Opgaverne er meget enkle; de tager ikke lang tid at forstå. Dette gør, at det bliver ved med at være sjovt at spille Math Game For Kids. Foran opgaven vil du se tre svarmuligheder, hvor kun én er korrekt. Så du skal vælge den korrekte mulighed. Opgaverne er enkle som for eksempel 14-12, 3*2, 4+17 osv.

Når du vælger det rigtige svar, vises en ny opgave på skærmen, som du så også skal løse.

Målet med spillet:

Målet med spillet er at lære matematik. Der er ikke noget pointsystem, da det ville komplicere spillet. Dette spil fortsætter uendeligt. Spillet giver dig enkle opgaver, som du skal besvare. Du kan spille spillet så længe, som du har lyst til og vi er sikre på at du vil komme til at holde af matematik i processen.

Læs mere
Læs mindre