Rocket Balance Even Odd

Rocket Balance Even Odd
START SPILLET
GRATIS SPIL / MATEMATIK / Rocket Balance Even Odd
  • DEL

Rocket Balance Even Odd - Bliv den bedste raketpilot nogensinde!

Oplev den spændende og udfordrende spiloplevelse i dette gratis casual spil Rocket Balance Even Odd.

Styr din raket, og saml lige eller ulige tal for at låse op for målstregen. Nyd dette spændende gameplay og de vanskelige niveauer og udfordrer dig selv. Med enkel og intuitiv kontrol kan du spille hele dagen lang.

Spilkontrol

På en smartphone skal du bruge de touch-kontroller, der er angivet på skærmen. I nederste venstre hjørne finder du venstre og højre styringskontrol, og i nederste højre hjørne finder du accelerationskontrollen.

På en PC skal du bruge piletasterne på dit tastatur til at spille med. Tryk på pil opad for at accelerere og på venstre og højre pil for at bevæge dig.

Hvordan spiller jeg - Rocket Balance Even Odd

Din mission er at føre din raket til målstregen, mens du samler de nødvendige tal. Du får til opgave at indsamle ulige eller lige tal. Saml dem alle for at sprænge og åbne målstregen.

Det sværeste i dette spil er at håndtere raketten. Du skal holde en god koordination og være hurtig med dine hænder. På venstre side af skærmen finder du energibaren. Hvis energien er færdig, vil raketten sprænge. Du skal samle energi for at genopfylde den.

Læs mere
Læs mindre