Kids True Color

Kids True Color
START SPILLET
GRATIS SPIL / MATEMATIK / Kids True Color
  • DEL

Kids True Color - Sjovt farvespil

Kids True Color er et smukt gratis børne spil, hvor du skal finde ud af de rigtige farver på blyanterne.

Det er et fantastisk spil ikke kun for børn, men også for voksne. Blyanten vil have en bestemt farve på sig, og under blyanten vil navnet på farven stå skrevet. Du skal finde ud af, om det skrevne navn på farven er den samme som den sande farve på blyanten.

Du skal vælge en ud af to muligheder. Et flueben angiver, at navnet og farven på blyanten er rigtigt. Et kryds angiver, at farven og navnet ikke er korrekt. Det rigtige valg registreres på venstre side under fluebenet. Forkerte svar registreres til højre under krydset. Du har 1 minut til at finde ud af farverne, og du skal gøre det så hurtigt som muligt, hvis du vil have mange korrekte svar.

Dette spil er en god hjerneøvelse, og det vil også øge din farvesans og evne til at udvælge farver. Så især for børn er dette spil gavnligt for hjernens udvikling og deres evne til at forstå farvekombinationer.

Grafikken i dette spil er fremragende. Du vil især nyde baggrundsgrafikken.

Ideen om blyanter skaber også et godt billede for børnene, da de tegner nogle billeder i deres skolebøger med mange farver. Hvilken farverig tanke. Forestil dig børn med farverige sind, som udtrykker deres drømme gennem blyanterne i livlige farver i deres bøger. De vænner sig til en farve. Den farve er i deres sind. Så de lærer at se farver ved at bruge farver og tegne med dem. Dermed kan du se, hvor vigtigt dette tema er, idet man kan bruge farveblyanterne som spilleelementer.

Så hvis du er entusiastisk omkring indlæring, kan du prøve dette spil for at teste dine figurative evner til at vælge den rigtige farve.

Vær opmærksom. Du har kun 1 minut eller 60 sekunder til rådighed. Du er nødt til at tage så mange rigtige valg som muligt indenfor den begrænsede tid. Skynd dig ikke for meget. Men vær heller ikke for langsom.

Spillet er velegnet både til PC- og mobilenheder.

Så kom i gang, vælg det rigtige farvenavn! Forøg din hjernefunktion! Og selvfølgelig, god fornøjelse!

Læs mere
Læs mindre