Spil Arrow Kid

Arrow Kid
START SPILLET
GRATIS SPIL / PIXEL ART / Arrow Kid
  • DEL

Arrow Kid - Brug pilene klogt

Gør dig klar til et eventyr uden lige med Arrow Kid! Sæt dine problemløsningsevner på prøve, og lås op for nye niveauer med stadig mere udfordrende forhindringer.

Med retrografik, sjove udfordringer og enkel kontrol tilbyder Arrow Kid endeløse timer med tempofyldt sjov for hele familien, og det er gratis at spille. Så hvad venter du på? Tag sigte, og lad os komme i gang!

Kontrol af spillet

På en smartphone skal du bruge de touch-kontroller, der er på skærmen. I nederste venstre hjørne finder du bevægelseskontrol, og i nederste højre hjørne finder du pil- og hoppeknapperne. I øverste højre hjørne finder du også menu-, genstart- og mute-knapperne.

På en PC skal du bruge dit tastatur til at spille. Brug venstre og højre piletast til at bevæge dig, mellemrumstasten til at hoppe og "Ctrl" til at bruge en pil.

Sådan spiller du - Arrow Kid

Dette er et unikt spil, hvor du skal bruge dine pile til at hoppe på dem og overvinde forhindringer på din vej.

På hvert niveau skal du bruge de to pile strategisk til at samle nøglen og komme hen til porten. Du kan også dræbe fjender med din pil. Når du hopper på en pil, giver den dig et boost og hjælper dig med at hoppe højt.

Læs mere
Læs mindre