Spil Dark Ninja

Dark Ninja
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Dark Ninja
  • DEL

Dark Ninja - Fortællingen om den berømte Dark Ninja

Gør dig klar til at slippe din indre ninja løs med Dark Ninja. Det er gratis at spille, og det er den ultimative ninja-spiloplevelse, der vil holde dig på kanten af sædet!

Dyk ned i en verden af action og eventyr, mens du navigerer gennem udfordrende niveauer og bruger dine lynhurtige reflekser og dødbringende ninjaevner til at eliminere fjender og undvige deres angreb.

Kontrol af spillet

På en smartphone skal du bruge touch-kontrollerne, som du finder i bunden af skærmen. I nederste venstre hjørne finder du bevægelsesknappen, knapperne til særlige evner i midten og de andre evner i nederste højre hjørne.

På en PC skal du bruge WASD-tasterne til at bevæge dig og hoppe. Brug "J" til kastestjerner, "K" til dash, "L" til faldskærm, "U" til usynlighed og "I" og "O" til special moves.

Sådan spiller du - Dark Ninja

Dit mål er at nå kortets slutpunkt for at komme videre til næste niveau. På din vej vil du blive udfordret af nogle dødbringende ninjaer. Du skal undvige deres kastestjerner og slå dem med dine kastestjerner. Du kan blive usynlig et begrænset antal gange eller bruge dine særlige evner til at eliminere dem.

Læs mere
Læs mindre