Zizo Adventure

Zizo Adventure
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Zizo Adventure
  • DEL

Zizo Adventure - Et fantastisk 2D-eventyr med Zizo!

Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til en vidunderlig rejse! Zizo Adventure er et platformspil, hvor du skal hjælpe din spiller med at gå igennem forskellige forhindringer og fjender. 

Der er 20 niveauer, som du kan låse op og spille. Hvert niveau vil have forskellige slags fjender og forhindringer. Spillet har klassisk 2D-animation og 8-bit visuals, der helt sikkert vil gøre dig nostalgisk! Hop dig vej gennem dette episke eventyr!

Spillets kontrol

Kontrollen er ret ligetil. PC-spillere skal bruge deres piletaster på tastaturet for at mestre dette spil. Tryk på dem for at bevæge dig eller hoppe. PC-spillere skal bruge deres piletaster på tastaturet for at spille dette spil.

Hvordan spiller jeg - Zizo Adventure

Din mission er at hjælpe Zizo med at afslutte alle de eventyrlige niveauer. Da dette er et 2D-spil, kan du kun bevæge dig til venstre og højre og hoppe op eller falde. Hvert niveau vil have forskellige fjender og forhindringer. Pigge og snurrende ringe er almindelige blandt dem.

Du kan besejre nogle af fjenderne ved at hoppe på dem. Du kan også udføre et dobbeltspring ved at klikke på hop to gange hurtigt. Det vil hjælpe dig med at komme igennem niveauerne. I slutningen af niveauet finder du et skateboard, hop og land på det for at komme videre til det næste niveau.

Læs mere
Læs mindre