Stick Soldier

Stick Soldier
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Stick Soldier
  • DEL

Stick Soldier - Du skal krydse bjergene!

Stick Soldier er et fantastisk sjovt spil, hvor du vil spille som en soldat, der krydser en bjergrig region. Desværre er stien foran ham fuld af dødbringende synkehuller og kløfter.

Soldaten starter fra en platform. Du er nødt til at bygge en bro til ham med brædderne, for at han bevæge sig over på den anden side af platformen. Men du skal holde øje med, hvor langt brædderne kan strækkes. Hvis du strækker dem længere end til platformens længde, falder soldaten ud over klippen, og spillet er overstået.

Det er op til din målesans at vurdere, hvor langt brædderne kan nå. Hvis du rammer forkert, er hele spillet slut, og du skal begynde forfra. Hvis du rammer rigtigt, kan du fortsætte din rejse uden problemer. 

Dermed er det helt op til dig og din dømmekraft, hvorvidt du kan mestre spillet spillet. Du kan være sikker på, at det vil skubbe dig til at blive bedre i kraft af at du øver dig.

Hvis du gerne vil have eventyr og samtidig teste din sans for proportioner, så prøv spillet nu. 

Grafikken er perfekt og derudover er hele miljøet og stemningen med til at gøre spillet meget gribende og iøjnefaldende.

Bare husk, at du ikke skal gøre noget for hurtigt. Du har nok tid. Du skal vurdere afstanden mellem de to platforme på øjemål og derefter bruge dine fingre og din mus med præcision.

Det kan være nødvendigt at strække brædderne lidt kortere eller lidt længere end krævet, hvilket kan føre til eliminering.

Bjerget og træet i baggrunden viser også, hvordan soldater fra bjergregionen lever et hårdt liv. Du kan sætte dig ind i alle forhindringerne, som en soldat står over for i bjergbestigning.

Spillet vil ikke blot vise dig, hvordan du kan overvinde din frygt, det vil også vise dig, at du aldrig skal give op. Prøv igen og igen. Hvis du fejler en enkelt gang, så prøv igen. Stop aldrig med at prøve. Så pak dine ting og prøv det af.

Spillet er tilgængeligt på både PC og til mobilen.

Hold fingeren på skærmen for at få brædderne til at vokse. Stræk derefter brædderne for at gå på platformen og nå til den anden side. Hold øje med hvert trin du tager og fortsæt videre på missionen for at få en høj score.

Læs mere
Læs mindre