Stack Jump

Stack Jump
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Stack Jump
  • DEL

Stack Jump - Hvor højt kan du nå op?

Stack Jump er et spille spil med et helt unikt koncept. I modsætning til andre stable-spil, har dette sit eget tema.

Du spiller som en karakter, og du skal stable kasserne. Det lyder ikke særlig unikt, vel?

Det unikke er, at du skal hoppe og lande på kasserne, for at fastgøre dem, i stedet for bare at lade dem falde på plads. Spillet starter med, at du står oven på en kasse, og du skal nu trykke på skærmen for at få din karakter til at hoppe og lande på den kasse, der kommer flyvende ind fra siden. Når karakteren lander på kassen, skal han hoppe med det samme igen, da der kommer en ny kasse hvert sekund. Retningen hvorfra kasserne kommer ændres konstant; de kan både komme fra venstre og højre. Men som en hjælp vises et advarselsskilt i den side, hvor kassen kommer. Det fungerer som en lille hjælp til dig. Placeringen af kassen afhænger af, hvornår du hopper. Du laver det perfekte tårn, hvis du estimerer springet til det rigtige tidspunkt.

Når du stabler kasserne, optjener du point; jo højere dit tårn er, jo flere point. Hvis kassen stables perfekt, opnår du en bonus, som vil øge pointene for kassen.

Du kan bruge dine point til at låse op for forskellige karakterer. Der er mange karakterer tilgængelige i spillet, som alle har hver sit tema. Med forskellige karakterer ændres musikken, kasserne, baggrunden og temaet.

Dette spil er også unikt, fordi det ikke giver dig en ekstra chance; der er ingen ekstra liv i spillet. Så hvis du laver et dårligt spring, rammer du kassen på siden, og du bliver nødt til at starte forfra.

Så vær forsigtig når du prøver at lave tårnhøje stabler. Og når det lykkes, kan du sammenligne med dine venner for at se, hvem der er den bedste stabler. Held og lykke!

Læs mere
Læs mindre