Kofi Adventure

Kofi Adventure
START SPILLET
GRATIS SPIL / DYRESPIL / Kofi Adventure
  • DEL

Kofi Adventure - Hjælp Kofi på hans episke rejse!

Dette gratis casual spil "Kofi Adventure" tager dig med på en vild tur med spændende action og spændende udfordringer. Med mange niveauer med stadig vanskeligere forhindringer, fjender og power-ups er hver spilsession en uforglemmelig oplevelse.

Nyd klassisk arcade-stil spil med retro visuals og bliv nostalgisk. Nå skateboardet for at fuldføre niveauet og vis os dine evner!

Kontrol af Spillet

Kontrol af spillet er meget nem at lære. På en smartphone skal du bruge de knapper, der er angivet på skærmen, til at spille. I det nederste venstre hjørne finder du springknappen, og i det nederste højre hjørne finder du venstre og højre bevægelsesknap.

På en PC skal du bruge dit tastatur til at spille spillet. Tryk på pil op-tasten for at hoppe og på venstre og højre piletast for at bevæge dig.

Hvordan spiller jeg - Kofi Adventure

Din mission er at hjælpe Kofi med at nå skateboardet for at afslutte niveauet. På din vej vil du møde mange fjender og forhindringer. Du kan hoppe på visse fjender for at besejre dem, men du skal også undgå at komme i kontakt med visse fjender. Du kan også udføre et dobbeltspring ved at trykke på springknappen to gange for at undgå forhindringer eller nå højere platforme.

Læs mere
Læs mindre