Fishing Frenzy

Fishing Frenzy
START SPILLET
GRATIS SPIL / DYRESPIL / Fishing Frenzy
  • DEL

Fishing Frenzy - "Fisk på krogen!"

Dette er et sjovt gratis spil til pc, hvor du roer ud til midten af havet for at fiske uden at vide, hvad der vil overraske dig; der er farlige hajer i havene såvel som smukke søheste. Der er magiske bobler, der belønner dig med orme, og der er bomber, der hjælper dig, hvis noget går galt. Der er også skjulte skatte, som er sjældne og værdifulde, og som helt kan ændre spillets gang.

Spillet starter, når du sætter en orm på krogen, smider den i vandet og begynder at fiske; dit mål er at fiske så meget som muligt og få en høj score. Der er forskellige typer fisk; der er almindelige, farvede fisk, som svømmer rundt omkring. Med dem er der også nogle langsomme søstjerner og muslinger, som også belønner dig med point. Der er også truende hajer i havet, der kan vise sig at være meget farlige, så vær forsigtig med dem. Du kan besejre dem ved hjælp af bomber, som du bærer med dig. Og du vil virkelig gerne besejre dem, fordi de er de mest værdifulde fisk i havet. Der er dog ingen grund til at bekymre dig om bomber, for hvis du ikke har flere, kan de findes som belønninger i boblerne.

Du har også brug for orme, mens du fisker; du har et fast antal orme til at starte med, men du kan samle flere fra belønningerne inde i boblerne.

En timer tager tiden, og du bliver nødt til at samle nok point, før den løber ud, så du skal prøve ikke at blive for opslugt i dine egne tanker. Du vil dog være i stand til at øge tiden ved at fiske bobler, så du får lidt ekstra tid.

Dette er et niveaubaseret spil; når du går videre til det næste level, bliver spillet mere komplekst og intenst og tester dine sande evner.

Du vil elske dette spil på grund af dets tema og farvedetaljer. Dette spil har også de nødvendige elementer samt velintegreret musik, der får dig til at føle, at du selv fisker. Du bliver nødt til at være meget præcis og opmærksom, mens du fisker, og sørg for at bruge disse bomber godt. God fisketur!

Læs mere
Læs mindre