Flappy Bounce

Flappy Bounce
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Flappy Bounce
  • DEL

Flappy Bounce - "Hop igennem faretruende åbninger!"

Dette sjove spil gratis er inspireret af det berømte spil "Flappy Bird". Dette spil er inspireret af det berømte spil "Flappy Bird". Det bedste ved dette spil er dets enkelthed og minimale design. Dette spil er det bedste at slappe af til.

Du kan spille dette spil i rigtig lang tid, uden overhovedet at bemærke det. Spillet indeholder intet upassende, og børn kan nemt spille det. Du bliver nødt til at være tålmodig med dette spil, da det i starten kan føles virkelig irriterende og udfordrende. Du bliver nødt til at koncentrere dig, indtil du har vænnet dig til spillet. Selv efter at have spillet spillet i lang tid, vil du aldrig blive træt af et ekstra spil.

Sådan spiller du:

Spillet er super nemt; du skal bare trykke på skærmen, for at give bolden et lille dask. Derefter hopper bolden; du skal fortsætte med at trykke på skærmen, for at holde bolden i luften. Du kontrollerer bolden ved at ændre hastigheden af dine tryk. Hvis du trykker hurtigere, fortsætter bolden op i luften. Hvis du klikker langsommere, daler bolden ned igen. I spillet er der lodrette søjler, med små åbninger i dem. Du skal få din bold til at passere gennem disse.

Målet med spillet:

Målet med dette spil er at føre bolden gennem søjlerne. Søjlerne er spidse, og spillet vil derfor være slut, hvis bolden rører dem. Hvis du passerer en søjle uden at røre den, får du et point. Dit mål er at samle så mange point som muligt. Så fortsæt med at spille, slå din egen rekord og sammenlign din score med dine venners, for at se hvem der er mest tålmodig af alle. Fordi tålmodighed er nøglen til dette spil.

Held og lykke!

Læs mere
Læs mindre