Flappy Ball

Flappy Ball
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Flappy Ball
  • DEL

Flappy Ball - "Hop og overlev længst muligt."

Flappy Ball er det mest gribende gratis spil til ipad, du nogensinde vil komme til at spille!

Spillet er inspireret af det populære spil "Flappy Bird". Men her skal du kontrollere en fodbold i stedet for en fugl.

Det bedste ved spillet er dets enkle styresystem og dynamik. Der er ingen forstyrrende eller rodede objekter i spillet. I stedet har spillet det enkle formål, at udrydde din kedsomhed.

Varigheden af spillet afhænger udelukkende af dine færdigheder. Ofte varer det under et minut. Derfor er det den bedste tidsdræber. Men vær forsigtig; når du begynder at spille, vil du ikke være i stand til at lægge telefonen fra dig igen!

Hav det sjovt!

Sådan spiller du:

Det er utroligt nemt at forstå kontrolelementerne i spillet, for der er slet ikke nogen!

Det eneste du skal gøre er at trykke på skærmen. Når du trykker på skærmen, løftes bolden lidt op og begynder herefter at dale igen. Så du skal trykke på skærmen gentagne gange for at kontrollere den og holde den flyvende. Hastigheden af dine klik bestemmer, om bolden går op eller ned. I spillet er der rør med små huller imellem dem, og du skal lede din bold gennem disse.

Målet med spillet:

Målet med spillet er at passere gennem så mange rør som muligt. Der er ingen begrænsning af tid eller liv i spillet. Det eneste der betyder noget, er antallet af rør du passerer. Når du passerer et rør får du en besked på skærmen. Der er en tæller, som viser dig antallet af rør, du har passeret gennem. Det højeste antal rør du passerer, er din rekord. Det vises på spillets startskærm, så du kan prøve at slå din egen rekord.

Læs mere
Læs mindre