Cut For Cat 2

Cut For Cat 2
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Cut For Cat 2
  • DEL

Cut For Cat 2 - Giv den sultne lille kat mad!

Cut For Cat 2 er et fysikbaseret gratis online spil, hvor du skal skære reb over for at lille sultne killing kan få sin belønning. Alle elsker katte! Uanset hvad disse små pelsede venner gør, er det sjovt og bedårende. Dette spil er let at spille, og på grund af farverne er det også sjovt at kigge på. Børn og ældre gamere, kan alle nyde dette spil. Når du først har klaret de første par niveauer, vil du ikke kunne holde op med at spille dette spil. Jo højere niveau du når, jo mere spændende bliver det!

Kontrol af spillet

Dette spil kan spilles på både smartphones og pc. På smartphonen skal du bruge dine fingre og swipe på skærmen for at klippe rebene over og trykke på objekter for at nå dit mål. På PC skal du bruge din cursor til at stryge og klikke. Der er ikke brug for nogen knapper!

Hvordan spiller du - Cut For Cat 2

Der vil være slik fastgjort til et eller flere reb. Du skal klippe rebene for at fodre katten. Men i de sværeste niveauer vil det ikke være så simpelt. Der vil være forhindringer som pigge, bobler og balloner, som du skal interagere med og sørge for, at slikket når frem til katten. Du skal også huske, at for at komme videre til næste niveau, skal du samle alle 3 stjerner.

God fornøjelse! 👍

Læs mere
Læs mindre