Crossy Chicken

Crossy Chicken
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Crossy Chicken
  • DEL

Crossy Chicken - Hjælp kyllingen over vejen!

Crossy Chicken er et sjovt fri online spil, hvor det gælder om at krydse vejen. Du skal hjælpe kyllingen med at krydse vejen. Der er 4 andre sjove figurer udover kyllingen, som du kan spille med. Det bliver dog ikke så nemt at krydse vejen. Du skal holde øje med køretøjer og tog og krydse gennem andre forhindringer. Spillet er nemt og passer til alle aldre. Du kan hurtigt mestre styringen på få øjeblikke. Grafikken er sød, sjov og farverig. Vejen i dette spil er uendelig, hvilket betyder uendelig sjov for dig!

Spillets kontrol

Kontrol af spillet er meget nem. Hvis du spiller på en mobil, skal du trykke eller stryge på skærmen for at bevæge dig fremad. Stryg til venstre, højre eller tilbage for at gå i disse retninger. Og hvis du spiller på en PC, skal du bruge piletasterne på dit tastatur til at styre kyllingen eller bruge mellemrumstasten og få kyllingen til at gå fremad. Du kan også spille med din computermus, hvis du vil.

Hvordan spiller jeg - Crossy Chicken

Dit ultimative mål i dette spil er at hjælpe dyret med at krydse vejen så længe som muligt for at opnå den højeste score. På din vej skal du undgå at blive ramt eller klemt af biler eller tog og krydse floder ved hjælp af flydende træstammer. Du skal være hurtig, for hvis du står et sted for længe, vil en ørn komme og tage dig. Mens du krydser vejen, skal du også samle mønter. Du kan låse op for nye figurer ved hjælp af disse mønter.

Læs mere
Læs mindre