Cooking Fever

Cooking Fever
START SPILLET
GRATIS SPIL / Cooking Fever
  • DEL

Cooking Fever - Bliv den ultimative kok

Få dine madlavningsdrømme til at gå i opfyldelse med Cooking Fever! Nyd et tempofyldt og engagerende tidsstyringsspil, der tester dine multitaskingfærdigheder.

Tilfredsstil dine kunder og opbyg dit restaurantimperium ved at servere burgere, pomfritter og sodavand. Gør dig klar til at blive den ultimative kok, du altid har drømt om at være!

Spillets kontrol

Cooking fever har nem kontrol. Smartphone-brugere skal bruge tap-kontroller for at spille spillet. Tryk på frikadellerne, bollerne, kartoflerne osv. for at tilberede dem, og når tilberedningen er færdig, skal du igen trykke på den tilberedte mad for at servere den. PC-brugere skal bruge musen og gøre det samme ved at klikke.

Hvordan spiller jeg - Cooking Fever

Dit hovedmål er at servere det nødvendige antal kunder, inden tiden løber ud. Du skal være hurtig med hånden, men du også skal være opmærksom på de ordrer, som kunderne giver.

Du skal også holde øje med dit komfur, mens du laver mad, fordi maden kan hurtig få for meget. Du kan også tjene mønter og bruge dem til at opgradere din madlavningsstation eller købe boost-ups til din madlavning. Sørg for at være hurtig med dine serveringer for at tjene flere mønter. God fornøjelse og bon appetit. 

 

Læs mere
Læs mindre