Girl Dress Up

Girl Dress Up
START SPILLET
GRATIS SPIL / DRESS-UP / Girl Dress Up
  • DEL

Girl Dress Up - Påklædningen er i gang

Girl Dress Up er et spil, som alle mode-entusiaster og fans af styling vil elske! Det er det ultimative dress-up og makeover spil. Det handler om at hjælpe pigen med at vælge det rigtige tøj og style hende på den måde, der passer hende bedst. Det bedste ved dette spil er, at der ikke er nogen grænser for kreativitet. Du kan blande og matche både tøj og tilbehør, indtil du er tilfreds. Spillet frembringer din indre fashionista, og hjælper dig med at finde din egen stil. 

Dette spil tilbyder også en bred vifte af stylingartikler (I alt er der 200 varer tilgængelige) fra tolv kategorier: klipning, hårfarve, frisure, øjenfarve, briller, farven på brillerne, kjoler, skjorter, jeans, tøj, farve på kjole, sko, farve på sko, hudfarve, farve på læber og endda farve på neglene.

Derudover har Girl Dress Up smuk grafik med høj opløsning, der giver brugeren en fantastisk oplevelse. Spillet fylder ikke meget på nogle enheder, og derfor kører det jævnt uden forsinkelser eller fejl. Så prøv spillet og bliv en del af modeverdenen, hvor du kan lege, at du er en berømthed, model eller bare en skør shopaholic som elsker at pynte sig!

Sådan spiller du:

Spillet er ikke kompliceret og er derfor meget ligetil. Alle kan nyde dette spil, både treårige og voksne. Alt du skal gøre er at navigere og vælger emner ved at klikke på dem med musen på pc eller med din finger på mobile enheder. Når du har valgt det perfekte outfit til pigen, skifter temaet til et diskotek, hvor du kan tage et billede af pigen i det outfit, du har valgt. Tøv ikke! Spil dette spil helt gratis og udforsk din kreative side.

Læs mere
Læs mindre