GRATIS SPIL / MADLAVNINGSSPIL

Madlavningsspil online - Spil gratis køkkenspil

De bedste Gratis Mad-og Madlavnings Spil hos BOOM

Hvem elsker ikke mad? I disse sjove og underholdende online spil, handler alt om mad. Har du det, der kræves for at blive mesterkok?  Så er du på det rigtige sted, da disse mad-og madlavningsspil giver dig mulighed for at lave lækker mad helt fra bunden.

Du har adgang til verdens bedste køkken, hvor hver ingrediens er tilgængelig. Lav den bedste ret, du overhovedet kan ved at følge en opskrift, således at dine gæster bliver  fuldt tilfredse.

Gratis 3D madlavningsspil til enhver smag

Madspil er sjove og tilbyder dig et væld af roller, du kan spille. I disse spil bestemmer du, om du vil være køkkenchef eller ejer af din restaurant eller være tjeneren, der serverer maden for kunderne. Der er utallige madspil, som du kan prøve og her opleve presset fra et ægte restaurationskøkken. Dine færdigheder bliver i den grad sat på prøve. I din restaurant er der masser af sultne gourmeter, der venter på deres mad. Kan du kreere lækre måltider, der tilfredsstiller disse kunder? Hvis svaret er ja, så tag din kokkehue på og finpuds dine evner i vores gratis madspil.

Glem dog ikke at holde øje med uret, da kunder nemt kan blive utilfredse, hvis deres mad bliver alt for forsinket. I et madspil får du forbedret din madlavning, din tidsstyring og dine serveringsevner. Den kulinariske verden ligger åben for dig. Nu kan du starte din rejse i køkkenet og blive den bedste kok i verden.

I mange madspil bestiller kunderne forskellige slags måltider og de kan have helt særlige ønsker til maden.. Dit mål er at imødekomme enhver kundes ønsker og sørge for, at gæsterne får den mad de har bestilt og at gæsterne er glade og tilfredse, når de forlader din restaurant.

I nogle madspil kan du score drikkepenge. Jo flere ønsker du har kunnet efterkomme og jo mere lækker mad du har fået lavet og jo mere god service du har kunnet give undervejs, jo flere gæster ender med at give dig gode drikkepenge.

Har du selvtillid nok til at stole på, at du kan klare et arbejde i restaurationsbranchen, så tøv ikke, men skynd dig at komme i gang med et af vores gratis madspil. 

Gratis madspil - En lækker hyggelig godbid

I madspillet Papa's Freezeria skal du helt alene styre alt i restauranten. Temaet er, at det er sommer, og kunderne vil have noget koldt og sødt. Dette madspil handler om at lave lækre is og servere dem lige i tide, da kunder godt kan gå hen at blive utilfredse og utålmodige, når det er varmt.

Det vigtigste er at være opmærksom på, hvilken ordre hver kunde bestiller. I dette sjove spil lærer du også at lave lækre oste sandwicher og servere dem til horder af sultne kunder. Det er et godt designet madspil, som vil teste dine madlavningsfærdigheder og teste at du kan styre tiden og teste, hvor godt du betjener dine kunder.