Traffic Command

Traffic Command
START SPILLET
GRATIS SPIL / MANAGEMENT / Traffic Command
  • DEL

Traffic Command "Kontrollér trafiklysene!"

Holder du i kø i krydset og ønsker at ændre lyset fra rød til grøn? Det ønsker vi vidst alle sammen, ikke?

Men du behøver ikke vente længere, da Traffic Commander er her, så du kan tage kontrollen over trafiklysene. Det vil dog også være udfordrende, da du ikke bare skal styre lysene, du skal også styre trafikken.

Skift lys fra rød til grøn og grøn til rød, indtil alle bilerne er passeret sikkert. Kontroller derefter lysene, skift dem til GRØN for at lade bilerne passere gennem krydset, eller skift dem tilbage til RØD for at få dem til at stoppe og vente.

Når alle biler er passeret sikkert, er niveauet klaret og du har optjent dollars. Fortsæt med at gennemføre niveauer for at tjene flere penge. Efterhånden som du klarer niveauerne, øges antallet af biler og trafiklys, og din dygtighed og tålmodighed vil blive sat på prøve. Spillet slutter ikke, hvis bilerne støder sammen, da du i alt har 5 liv, du kan bruge igennem spillet.

Spillet vises i High-Definition 3D-grafik, som gør din spiloplevelse super fed. Spillet forbedres også af de sprøde lydeffekter, der er indbygget i spillet.

Der findes mange app spil gratis og dette kan nydes på dine mobile enheder, da det understøtter både iOS og Android. Spil det også på din computer, spillet understøtter alle browsere.

SÅ hvad venter du på? Ændre lysene og lad trafikken glide, tjen penge og sammenlign dig med din ven, så I kan finde ud af, hvem der er den bedste trafikchef.

Læs mere
Læs mindre