Clicky

Gratis online kortspil på BOOM

Kortspil er en sjov måde at få tiden til at gå på. Kortspil kan både være afslappende, men kan også optage rigtig meget af din mentale kapacitet og kan også være udviklende for din intellektuelle formåen. Kortspil kan du spille online og det siges at kortspil formindsker dit stressniveau betydeligt. Alle er vi i hverdagen mere eller mindre stressede, så hvem vil ikke gerne få sit høje stressniveau ned, sådan at vi hviler mere i os selv og kan slappe bedre af. Det er derfor en god grund til at begynde dit online kortspil og det kan være gavnligt for dig efter en lang og udmattende arbejdsdag.

 

Hvad er online kortspil?

Ethvert spil, hvor du bruger spillekort, kaldes et kortspil. Der er flere forskellige typer af disse spil, lige fra klassisk kabale til poker. Hvert spil har sit eget sæt regler, der skal følges.

 

Hvad er de bedste Gratis Kortspil på BOOM?

Det bedste ved gratis online kortspil er, at du kan spille dem, når og hvor du vil. Når alt kommer til alt er målet med online spil at få skabt noget god underholdning og sjov, og nu kan du tage det sjove med dig, takket være BOOM! Vores store samling af kortspil er designet til både børn og voksne. Voksne kan spille poker og lægge kabaler. Børn og voksne kan spille Uno eller andre børnespil sammen. 

 

Deltag i vores online kortspil hos BOOM

BOOM har det hele, fra kortspil, såsom 7-Kabale og Edderkop Kabale til mere mentalt baserede kortspil som f.eks poker. Prøv at vinde over de andre spillere ved bordet ved at spille kortene strategisk korrekt. Vi har en række kortspil, hvor du skal konkurrere og samtidig samarbejde om et vist antal kort.

Har du nogensinde forsøgt at spille Hjerterfri? I dette kortspil skal du prøve at sende dårlige kort videre til dine modstandere eller finde andre måder at få de dårlige kort fjernet på. Når du spiller dette lidt svære fire-spiller stikspil, så skal du sørge for, at du ikke ender med at sidde med de andres dårlige stik.