Clicky

Gratis Spil / Defense / Shoot Robbers

Shoot Robbers

  • 3/5 - (2 votes)
  • Del
  • Loading
Shoot Robbers
Shoot Robbers
Start Spillet

Andre spil vi kan anbefale

3/5 - (2 votes)

Shoot Robbers

Shoot Robbers er et sjovt, gribende og spændende spil, der er perfekt til alle fans af skydespil! Dette er et utroligt og udfordrende spil, som tager det at skyde røvere til et helt nyt niveau. MĂĄlet med Shoot Robbers er simpelt: skyd røverne, før de har en chance for at skyde dig. Røverne gemmer sig bag huset og popper frem pĂĄ forskellige steder hver gang – de skyder mod dig fra loftet, vinduerne osv. EfterhĂĄnden som du spiller, bliver spillet mere udfordrende. Flere røvere kan dukke op pĂĄ Ă©n gang, sĂĄ du skal være hurtig for at ramme dem alle.

Jo længere du overlever, jo flere point optjener du. Så overlev så længe som muligt og skyd så mange røvere som muligt. Tror du, at du er stærk nok, hurtig nok og modig nok til at klare dem alle? Prøv og se om du kan!

Shoot Robbers er et sjovt spil med smuk grafik, der holder spilleren engageret og bringer yderligere værdi til spiloplevelsen. Derudover bliver skærmen blodig (rød), hver gang du bliver skudt, så du ikke er i tvivl om, at du blev ramt. Disse effekter gør spillet mere realistisk og sørger for, at spilleren forbliver interesseret hele vejen igennem.

SĂĄdan spiller du:

Shoot Robbers er let og sjovt at spille. Du skal kun benytte musen på din PC eller touch på din mobil. Du sigter med musen og skyder, når røveren er lige ud for sigtekornet. Skyd så mange røvere som muligt, men husk at din pistol løber tør for kugler, så lad den i tide! Derudover har du en helbredsmåler, der viser dig dit helbred, da det forværres, hver gang du bliver skudt. Når helbredsmåleren når nul, er det slut. JO længere du overlever i spillet, jo flere point optjener du, og din score stiger.

Læs mere
Læs mindre
Share us
Rate game
popcorn-boom Game walkthrough video