Super PonGoal

Super PonGoal
START SPILLET
GRATIS SPIL / MULTIPLAYER / Super PonGoal
  • DEL

Super PonGoal - "Sigt mod målet, slå til bolden!"

Hvis du kan lide fodbold, vil du elske Super PonGoal.

Dette er et moderne gratis spil IPAD med trendy elementer. Men spilstrukturen er som i et klassisk spil. Dette fodboldinspirerede spil får dig til at føle, at du spiller mod en rigtig modstander. Spillet giver dig mange muligheder for at tilpasse spillet, så det egner sig til enhver spiller. Desuden kan spilleren vælge sværhedsgraden før han starter spillet, hvilket gør det nemt selv for begyndere. Dette er et afslappet spil lavet til gode spiloplevelser.

Det bedste ved spillet er, at du har mange muligheder for at tilpasse det. Du kan vælge feltets farve og tema. Du kan også selv ændre bolden. Boldens hastighed kan også ændres, hvilket så også vil ændre sværhedsgraden i spillet. Varigheden af kampen kan også ændres.

Sådan spiller du:

I spillet er der to muligheder. Du kan enten spille mod en ven eller vælge at spille mod computeren. Der vil her være en bold, som ruller fra side til side, hvorefter den kommer mod dig eller din modstander. Begge spillere styrer hver sin målmand.

Målmanden kan flyttes op og ned for at forhindre modstanderen i at score et mål. Du vil styre din målmand mod bolden, når den kommer til dig. Dette vil afværge bolden, og sende den tilbage til modstanderen. Dette fortsætter indtil bolden smutter forbi målmanden og ind i målet. Hvis modstanderen ikke stopper bolden, scorer du et mål. Og det giver dig et point.

Målet med spillet:

Målet med spillet er at få så mange point som muligt. Antallet af mål, du scorer mod din modstander, bestemmer dine point. Hver kamp har samme varighed. Du kan score mål, indtil tiden stopper. Der er ingen bonusser eller hjælp i spillet. Du skal have solide reflekser og god hånd-til-øje koordination, hvis du ønsker at få en høj score.

Læs mere
Læs mindre