Handless Millionaire

Handless Millionaire
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Handless Millionaire
  • DEL

Handless Millionaire "Hånden eller kontanter?"

Vil du have nogle kontanter? Hvem vil ikke det? Men hvor langt er du klar til at gå for dem?

Handless Millionaire vil gøre dig til millionær, men kun måske. Du mister muligvis en hånd undervejs. Spillet er lige til, der er en seddel, og der er dig, der bare skal tage sedlen. Der er dog et lille problem, en kæmpe kniv hænger mellem dig og dine penge. Det massive knivblad kommer på et øjeblik ned, og går derefter op igen.

Du skal stikke din hånd ind og tage pengene, men pas på, hvis kniven falder, vil du miste din hånd! Du er nødt til at bruge din smidighed og vente på det perfekte øjeblik til at stikke din hånd ind og få fat i den seddel.

HVIS det lykkes dig at få pengene, kan du gå videre til næste level, hvor du har chancen for at forfølge de penge, du lige har fået, men risikoen fordobles også. Knivens hastighed stiger, og det vil blive vanskeligere for dig at forudsige knivens mønster. Den kommer måske to gange lige efter hinanden eller bliver måske oppe i nogle sekunder.

Der er 15 niveauer, og det sidste niveau giver dig muligheden for at få fat i én million dollars!

Dette vanvittige spil handler om beslutsomhed, din iver for at få fat i kontanterne, hvor meget du vil have fat i de blodige penge, at blive millionær og måske lidt held.

Spillets vanvid og intensitet øges yderligere med den perfekte grafik og baggrundsmusik. Det får det til at føles som en slags konkurrence, hvilket det måske er?

Spil og find selv ud af det.

Dette er dybest set en vildere version af det gamle spil "Hvem vil være millionær?", men her er det din hurtighed, der vil gøre dig rig, og ikke din hjerne. Og spillet kan endda gøre, at du mister din hånd!

Læs mere
Læs mindre