Clicky

Gratis Spil / Multiplayer / Fall Beans

Fall Beans

  • 4.7/5 - (3 votes)
  • Del
  • Loading
Fall Beans
Fall Beans
Start Spillet

Andre spil vi kan anbefale

4.7/5 - (3 votes)

Fall Beans – “Hold ud og bliv den sidste overlevende!”

Fall beans er et nyt, spændende og afslappende spil. Dette spil er baseret pĂĄ det meget berømte arkadespil “Fall Guys.” Dette er et overlevelses baseret spil, hvor du starter med mange modstandere. NĂĄr du spiller spillet, bliver spillerne elimineret, og færre og færre spillere vil overleve de forskellige niveauer.

I dette spil er der flere udfordringer og forhindringer, og spilleren bliver nødt til at gennemføre dem alle for at overleve spillet. Dette er et meget børnevenligt spil, og der er hverken elementer eller genstande, der kan være upassende for unge spillere. Temaet for spillet er meget farverigt og enkelt. Spillerne er forskellige Jelly Beans, og forhindringerne ligner også plastiklegetøj. Når alle disse elementer kombineres, giver de spilleren en unik oplevelse. Spilleren har det som om, han er kommet ind i en verden af ​​legetøj. I denne verden er hans modstandere Jelly Beans, og hans forhindringer er gummidimser og vandkraner. Dette spil adskiller sig fra ethvert andet afslappende spil, som du ellers ville have spillet. Så prøv dette spil lige nu og oplev legetøjsverdenen.

Musikken og lydene i dette spil er en vigtig del af spiloplevelsen; de er perfekt synkroniseret med spilletemaet, du vil elske alt ved dette spil.

 

SĂĄdan spiller du

I dette spil styrer du en Jelly Bean. Det unikke ved dette spil er, at selv med så stort et antal af udfordringer og elementer, er det stadig kun spillerens bevægelse du skal kontrollere. Du kan kun kontrollere den retning, som spilleren bevæger sig i, og så kan du hoppe. Alle de andre forhindringer såsom at flytte dimser og dutter, flytte døre og lukke døre er alle automatiserede. Og du skal fuldføre spillet bare ved at flytte spilleren.

Hele spillet er opdelt i forskellige små sektioner. Der er vilde løb, faldende platforme, gådefulde labyrinter, bevægelige veje og alt muligt andet.

Når du først begynder at spille dette spil, kan du ikke stoppe i timevis!

 

Spillets mĂĄl

 Da dette er et overlevelsesspil, er det eneste mål med spillet at overleve niveauet. Dette spil fortsætter indtil, et bestemt antal spillere elimineres på hvert niveau. Du skal stræbe efter ikke at blive en af disse spillere. Du skal bare forblive i spillet så længe som muligt. Når du elimineres, fjernes du fra spillet, og du kan starte et nyt spil. Der er ingen unødvendige komplikationer i spillet, og du får en perfekt spiloplevelse.

Hav det sjovt med at spille!

Læs mere
Læs mindre
Share us
Rate game
popcorn-boom Game walkthrough video