Clicky

Gratis Spil / Match-3 / Jelly Match-3

Jelly Match-3

  • 3.2/5 - (5 votes)
  • Del
  • Loading
Jelly Match-3
Jelly Match-3
Start Spillet

Andre spil vi kan anbefale

3.2/5 - (5 votes)

Jelly Match-3

Jelly Match-3 er et af de sjoveste, mest engagerende og fængende spil, du vil støde på. Det er et match-3 spil, men i modsætning til lignende spil, holder dette dig engageret i timevis! Derudover er spillet meget simpelt at spille. Det eneste der kræves af dig, er at matche tre ens frygtgeléer ved siden af hinanden. Spillet kan køres på alle platforme (pc, mobil osv.). Når du har matchet geléerne, forsvinder de, og resten af geléerne omarrangeres, og nye kommer til.

Spillet giver dig den perfekte spiloplevelse. Det er meget let og sjovt, men giver dig alligevel en udfordring: Få så mange point som muligt. Dette fantastiske spil giver dig mulighed for at træne din hjerne samt forbedre din evne til at løse puzzles. Hver gang du får geléerne i den rigtige rækkefølge, forsvinder de med sjove effekter.

Hvad der er endnu bedre er, at spillet er super brugervenligt, hvilket betyder, at børn såvel som voksne kan nyde dette spil. Der er ingen grænser for, hvor mange geléer i træk du kan sprænge. Det kan være helt op til fire eller fem, hvilket vil give dig ekstra point. Desuden kan anvendelsen af nye kombinationer føre til en tilfældig eksplosion, der vil give dig ekstra point.

Dette dejlige spil er en lille applikation, der kører problemfrit på alle enheder, så du kan spille uden forsinkelser og fejl. Så hvad venter du på?

Prøve dette spil nu, start med at kombinere geléer og bliv den ultimative Jelly Match-3 mester! Del herefter din rekord på Facebook, Twitter og inviter dine venner til at deltage i alt det sjove.

Læs mere
Læs mindre
Share us
Rate game
popcorn-boom Game walkthrough video