Clicky

Gratis Spil / Match-3 / Candy Super Lines

Candy Super Lines

  • Del
  • Loading
Candy Super Lines
Candy Super Lines
Start Spillet

Andre spil vi kan anbefale

Alle elsker at spille puzzles. Hvis du er ovre de mainstream puzzles og leder efter noget spændende, så er dette spil perfekt til dig. Candy Super Lines er det sjoveste, mest fængende og selvfølgelig – det sødeste Match-3 spil, du finder på internettet! Når du begynder at spille dette spil, har du lyst til at fortsætte! Candy Super Lines er super let at spille. Alt du skal gøre er at flytte og matche tre ens stykker slik, så de er lige ved siden af hinanden. Hvis du gør dette, får du point og de matchede stykker slik forsvinder og giver plads til nye.

Et forkert træk resulterer i mere slik, som optager mere plads. Hvis du bliver ved med at tage de forkerte valg, bliver puslespillet fyldt, og det bliver endnu sværere at matche slik! Derudover har spillet en smuk grafik, der holder spilleren interesseret og giver lyst til at spille mere. Candy Super Lines er den bedste måde at dræbe tid på, mens du har det godt imens. Spillet er uendeligt, da slik bliver ved med at dukke op. Målet er at øge din score så meget som muligt og slå din egen rekord. Du kan også konkurrere med dine venner og se, hvem der kan få den højeste score! Candy Super Lines fremkalder en unik følelse, når du finder den rigtige kombination.

Når du laver den rigtige kombination, frigøres den og forsvinder med en skøn effekt. Spillet er udviklet til perfektion, da det kører problemfrit på alle enheder uden forsinkelser og fejl. Så tøv ikke, prøv dette spil!

Læs mere
Læs mindre
Share us
Rate game
popcorn-boom Game walkthrough video