Clicky

Gratis Spil / Arkade / Mummy Candies

Mummy Candies

  • Del
  • Loading
Mummy Candies
Mummy Candies
Start Spillet

Andre spil vi kan anbefale

Mummy Candies

Mummy Candies er et smukt underholdningsspil med fantastisk grafik og musik. Hvis du synes, det er sjovt at kigge på de mystiske og skræmmende mumier i Egypten, så er dette spil lige noget for dig.

I dette spil er mumien ikke så skræmmende, som du tror. Faktisk er han en sød mumie, der elsker at spise slik. Du skal hjælpe ham med at samle alt slikket og slikkepindende, så han kan spise dem. Som sagt er han en meget sød mumie, der elsker at spise slik.

Vil du hjælpe ham med at få fat i slikket??

Du skal huske at være opmærksom på de eksplosive græskar. De vil ikke gøre noget godt for vores søde mumie.

Du kan forbedre dine præstationer ved hjælp af shopping i butikken, hvor du kan købe flere komponenter. Dette spil har 20 levels. Ved hvert niveau du gennemfører, skal du håndtere den stigende grad af kompleksitet, som vil gøre spillet mere og mere interessant for dig.

Hvis du har interesse i mumier fra Egypten, så vil dette spil være interessant for dig. Grafikken er fremragende og giver en behagelig oplevelse for øjnene. Spillets grafiske udtryk med en ørkenaften i baggrunden vil gøre dig nostalgisk. Du vil finde billederne af de høje pyramider i Giza samt det indvendige af de gamle grave tryllebindende.

Derudover vil du stå ansigt til ansigt med truende insekter, når du bevæger dig længere op i niveau, hvilket vil være en eventyrlig rejse.

kom i gang med at spille nu og slip dig selv løs i en sød fantasi.

 

Læs mere
Læs mindre
Share us
Rate game
popcorn-boom Game walkthrough video